Reviews

bEVIaJhXUHNjloY
This entry is awaiting moderation.
04/14/24

QFiWlVuegLrqIH
This entry is awaiting moderation.
04/10/24

UjlFsuJfv
This entry is awaiting moderation.
04/6/24

QPBMvwedr
This entry is awaiting moderation.
04/1/24

KpQwSLjcYJmBdDu
This entry is awaiting moderation.
04/1/24

tfCOXnlz
This entry is awaiting moderation.
03/26/24

CMlsBqoda
This entry is awaiting moderation.
03/22/24

dRfODnvzt
This entry is awaiting moderation.
03/22/24

Frank van T
Fijn telefonisch meegedacht en prima geholpen.
09/2/22

René en Marisa
Al weer voor de 3e keer hier navigatie gehuurd. Niet alleen vanwege de gunstige prijs, maar zeker vanwege de prettige en goede service. Na een heerlijke trip door USA west waarbij we dankbaar gebruik hebben gemaakt van de navigatie, bleek er bij terugkomst in NL een probleem: de set was achtergebleven in onze camper in LA. Dit uiteraard direct gemeld bij Jeanette en de camper verhuurder. Lang verhaal kort: apparatuur werd met een vertraging van 3 weken op gestuurd en daarna geretourneerd naar Navigatie Huur. Deze vervelende situatie liep uiteindelijk goed af en werd door Jeanette zeer netjes opgelost. We zijn blij met een dergelijke verhuurder en uiteraard blij dat de apparatuur weer terug is. Een zeer prettig bedrijf, welke ik iedereen zou aanbevelen. Wij komen hier sowieso weer terug.
06/4/22

N. T
Wij zijn zeer content met de prestaties van het navigatiesysteem in Z.A. Volgend jaar gaan wij er weer heen en zullen dan weer een beroep doen op uw verhuurbedrijf.
11/9/15

Bjorn H
Beste Jeanette, Heel erg bedankt voor het navigatiesysteem. Het heeft ons erg geholpen in Zuid-Afrika en Swaziland. Ook bedankt voor de goede zorg en verzending.
10/28/15

Wim B
Beste Jeanette, Dank voor het terug storten van de borg. We waren erg tevreden met de Tom Tom vandaar dat wij als gebaar van tevredenheid u iets lekkers hebben willen geven. De navigatie werkte perfect zowel op de binnenwegen als op de snelwegen in Canada. Geen ene keer gehad dat de navigatie bepaalde wegen niet herkende. Vooral in zo'n groot land als Canada is een goede navigatie (up to date) absoluut noodzakelijk. We zullen uw bedrijf zeker ook aan anderen aanbevelen mochten zij een navigatie nodig hebben. Mochten wij opnieuw een rondreis maken dan zullen we zeker bij u terug komen.
10/28/15

Monique S
Beste Jeanette, Ja, alles is naar tevredenheid verlopen en we waren weer blij om van jullie diensten gebruik te kunnen maken. Het werkt perfect zo.
10/27/15

Jan Willem S
We zijn zeer tevreden, zowel over uw afhandeling in Nederland als het functioneren van de TomTom in Canada, waar hij ons feilloos de weg wees. Hartelijk bedankt,
10/26/15

Paul B
Het navigatie systeem heeft perfect gewerkt zal het andere mensen door vertellen. Zeer tevreden.
10/22/15

Herman O
Beste Jeannette, We hebben veel gemak gehad van de navigatie, taak prima volbracht! Bedankt voor de correcte afhandeling.
10/20/15

FREEK T
Een disk besteld voor tomtom is snel en netjes geleverd,
10/19/15

Nico
Als vanouds een ongekende service en vandaag zijn de 2 disken afgeleverd. Het was dus wederom plezierig/persoonlijk zakendoen. Zodra ik, of anderen, aan nieuwe disken toe zijn dan zal ik in ieder geval via Marktplaats.nl kijken of je dan nog steeds de disken te koop aanbiedt. Het gaat je goed en met 'n groet,
10/19/15

Jan van T
Beste Jeannette, Het systeem heeft prima zijn werk gedaan, elke locatie keurig van deur tot deur bezorgd in 4 verschillende staten. Prettig in het gebruik en met juiste toepassing van VIA punten is de route gereden zoals deze in de reisgids was aangegeven. Kortom een zeer goede aanvulling op ons vakantieplezier.
10/15/15

Tamara J
Beste Jeanette, Hij is erg goed bevallen. Hij was helemaal up to date en had ook de toegestane snelheden etc goed! Hij heeft ons erg goed geholpen. Hartstikke bedankt!!
10/13/15

Joop S
Deze Tom- Tom was de beste investering in onze vakantievreugde ! Zonder hadden we hoofdzakelijk hoofdwegen bereden en daardoor een hoop misgelopen. Een echte must voor Uw vakantie ! Navigatie te huur werkt snel en correct een aanrader ! Dank, Joop.
10/11/15

Tjitske
Beste Jeanette, De navigatie heeft ons ontzettend geholpen en we hebben er verder geen problemen mee gehad. Fijn dat dit zo kon worden geregeld!\ Nog veel succes met de verhuur van de systemen, ik ga het zeker aanraden bij anderen!
10/10/15

Judy
Beste Jeanette, Nogmaals bedankt ook voor de goede service! We hebben mede door de tomtom een probleemloze en mooie reis gehad.
10/8/15

Pierre L
Hallo Jeanette, Nav. systeem geweldig, konden nagenoeg alles gemakkelijk vinden en hebben er enorm veel plezier van gehad ! Volgende keer weer ! .
10/7/15

Maria en Dick B
Goede morgen Jeanette, Wij zijn erg blij geweest met het navigatiesysteem. Zonder hadden we het, zeker in en rond de grote steden van de westkust van Amerika, zeker niet gered. Fijn dat het goed is geregeld zo en wie weet doen we nog eens een keer een aanvraag bij jullie voor gebruik elders in Amerika.
10/2/15

Karel van H
Dag Jeanette, Navigatie Israël was perfect. Af en toe wel puzzelen met plaatsnamen en straatnamen, maar daar zijn we uitgekomen. We hebben ruim 2200 km afgelegd en daar hadden we zonder navigatie een paar dagen langer over gedaan.
09/29/15

Anne van der V
De tomtom deed het heel erg goed en bedankt voor het gelijk terugstorten van het geld. Ik vond het ook erg fijn dat jullie het doosje al zo klaar hadden gemaakt dat ik hem gelijk terug kon sturen…. Heel fijn. Ik zal anderen vertellen van jullie bestaan!
09/28/15

Nico W
Hallo Jeanette. We waren heel erg tevreden over de tom/tom super. ook de afhandeling was geweldig en de service. Bij deze wil ik me dan ook bedanken, en zal zeker weer een tom tom bij u huren in de toekomst voor een volgende reis. Nogmaals bedankt
09/23/15

L.
Ik heb hier al enige tijd geleden een keer een navigatiesysteem gehuurd voor een rondreis door Jordanië en dit heeft mijn reis een stuk gemakkelijker en aangenamer gemaakt. De service was helemaal goed. Als ik ooit nog een rondreis ga maken en navigatie nodig heb ga ik je zeker nog een keer hier een navigatiesysteem huren. Het is jammer dat de website er niet zo modern uitziet. Hierdoor ga je misschien een beetje twijfelen. Maar dat is absoluut niet nodig. Het bedrijf is namelijk super!
09/19/15

Jolien
Hallo Jeanette, We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de navigatie. Hij was volledig up to date, Nederlandstalig en heeft ons overal gebracht waar we moesten zijn! Bedankt!
09/14/15

Paula de W
Goedemiddag Jeannette, Terug op Nederlandse bodem. En een geweldige tijd gehad. Ik heb er een nieuwe vriend bij! Tom!! Echte helemaal geweldig. We zouden niet hebben geweten wat te doen als hij niet mee was. Hartelijk dank.
09/8/15

Jos
Hallo Jeanette, We zijn net terug van vakantie in Costa Rica. De navigatie heeft het super goed gedaan. Alle hotels die we bezochten stonden in de hotellijst en hij wist ze feilloos te vinden. Zonder navigatie zouden we echt een probleem hebben gehad!
09/8/15

Auke Jan B
Beste Jeanette, Het was weer helemaal goed, we hebben alles zonder omwegen kunnen vinden. Wederom onze dank voor de goede service.
09/2/15

Ivar
Goedemiddag., Fijn dat we de nav. Konden huren, we hebben er veel plezier aan gehad... Volgend jaar gaan we weer!!! En ook weer huren!
08/20/15

Frank B
Hallo Jeanette, Alles werkte prima. Ik kan het iedereen aanraden, het is erg comfortabel. Goed geregeld ook via Navigatietehuur.nl, bedankt.
08/19/15

René K
Beste Jeanette, Het was echt fantastisch. Makkelijk om zo via jullie een navigatiesysteem te kunnen huren met de kaarten van Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho, en dan ook alles zonder enige problemen voor, tijdens en na de huur. Echt helemaal top, zal jullie zeker aanraden aan bekenden. Bedankt voor jullie fijne en nette service
08/19/15

Marinella K
Beste Jeanette, Ontzettend bedankt voor het huren van de Garmin! Beetje raar natuurlijk, want het is een gewone huurovereenkomst, net als die van onze camper, maar……. de Garmin was echt de HELD van de vakantie! Ik had niet gedacht dat hij (zij?/het?) zó belangrijk zou zijn. Daarnaast was hij erg duidelijk en gemakkelijk in gebruik en kon hij in de buurt steeds ‘nuttige punten’ opzoeken zoals tankstations maar ook de ingang van de parken, als we het adres niet hadden. Ook het kant-en-klare doosje om terug te sturen was erg handig. Kortom: een groot succes en een aanrader voor iedereen die naar de VS gaat met auto/camper. Misschien kan Travelhome (ons reisbureau en blijkbaar een grote speler in het camperreisveld) jullie adviseren aan reizigers? vriendelijke groeten en wellicht tot een volgende keer,
08/19/15

Steven
Beste Jeanette, We hebben het niet zonder de navigatie gekund. De navigatie heeft ons perfect geleid waar we naartoe wilden. Echt super!
08/13/15

Marfred van L
Beste Jeanette van Brug, De TOMTOM werkte probleemloos en heeft ons goed geholpen in Zuid-Afrika. Ook waren we erg blij met de tip van uw man om naar het Schotia private park gegaan. Dit was een hele goede aanvulling op het Addo park!
08/12/15

Gerard B
Beste Jeanette, Nogmaals het navigatiesysteem was voor ons onmisbaar, een topper !! Ik zal iedereen die naar Amerika gaat aanraden dit apparaat bij jou te huren.
08/12/15

Arthur P
Dag Jeanette, Helemaal tevreden maar te allen tijde raadzaam om een actuele kaart er naast te houden want ook TomTom is niet altijd 100% betrouwbaar.
08/12/15

Peter
Hallo Jeanette, We vonden het erg fijn en handig om op deze manier een TomTom met kaarten van Amerika te kunnen huren, bedankt voor jullie bijdrage aan een onvergetelijke ervaring.
08/10/15

Shirley
Fijn! Het ging super dus volgend jaar weer!
08/7/15

Pers van den B en Eelke R
Beste Jeanette, Wij waren zeer tevreden over de TomTom. Hij heeft ons prima en zonder klagen op alle bestemming gebracht. Bedankt voor het bericht, fijn te weten dat alles ook weer in goede staat bij jullie is aangekomen. Bedankt voor jullie fijne service. Wij onthouden jullie zeker voor de toekomst.
08/6/15

Raymond
De navigatie is goed bevallen. Fijn om NL feedback te hebben zo ver van huis :-)
08/6/15

George H
Beste Jeanette, Net het navigatie systeem aangetekend richting jullie gestuurd, nadat we met heel veel plezier gebruik van dit hulpmiddel hebben gemaakt. Grote wegen werden goed gevonden, net als campgrounds in steden. Een gat in de markt om dit navigatiesysteem te verhuren.
08/4/15

Bob B
Hallo Jeanette, Ik wil je zeggen dat alles prima werkte in Israël. Inderdaad goed intikken van het juiste adres maar dat lukt wel als je even goed oplet. Dank voor de service.
08/4/15

Angelique van de P
Jeanette, Wat een ongelooflijke rust gaf het hebben van jullie TomTom ons tijdens het reizen zeg ! Bij het 'roadtrippen' in Florida konden we exact bepalen hoe laat we waar zouden zijn, en bovendien berekende de Tomtom binnen een mum van tijd een alternatieve route, zodat we de saaie snelwegen konden vermijden. Ik zal zeker bij iedereen die met de auto wil gaan reizen navigatietehuur aanraden, want een hele vakantie zonder boze man omdat ik niet kan kaart lezen is goud waard hahaha. Bedankt voor de snelle service ! Ik heb overigens gisteren de TomTom weer naar je terug gestuurd. Nogmaals bedankt !
08/4/15

Fam. B
Hoi Jeanette, Was super geregeld allemaal ! Zal jullie zeker aanbevelen aan mensen Dank voor goede service
07/31/15

Erik K
Goedemorgen Jeanette, Wij hebben veel plezier gehad van het navigatiesysteem en heeft ons prima door zowel Los Angeles, San Francisco en de hele tour door de Grand Canyon, Death Vally, Yosemite National park, Zion en Bryce en Sequoia National park. Totaal hebben we 5100 km gereden in bijna 4 weken. Het was een geweldige vakantie. Bedankt voor de snelle service.
07/30/15

Philip O'C
Worked perfectly !! Thank you Best regards,
07/29/15

Rik E
Beste Jeanette, De Garmin heb ik vanmiddag aangetekend op de post gedaan. Hartelijk dank voor de nette bezorging en het retourdoosje, dat was erg makkelijk. We hebben de navigatie in Peru gebruikt. De wegen in Lima en aan de zuidkust staan goed op de kaart. Echter maakt de kaart geen onderscheid tussen wegen en bv trappen en eenrichtingsverkeer, echt betrouwbaar is het navigeren daardoor niet altijd, maar wel een goede hulp. In het binnenland bleken veel steden en dorpen geheel te missen en liggen ook de wegen volgens de kaart vaak op een andere plek dan in werkelijkheid, zodat hij vaak niet werkt. Voorbereiding via Google maps en streetview blijft handig, want borden (zeker binnen de steden) zijn in Peru onbekend. Erg leuk was de hoogtemeter op de Garmin, we hebben vele hoge paswegen in de Andes gereden en zijn uiteindelijk met de Garmin in de hand nog naar 5000 meter geklommen. Dank voor de nette afhandeling van de verhuur, hartelijke groeten,
07/29/15

Freddie
Hoi Jeanette, Ik heb de navigatie vandaag weer opgestuurd, het werkte geweldig. Ik heb nog een beetje promotie gemaakt onder de andere vakantiegangers, je weet maar nooit. Bedankt voor de service.
07/28/15

Guido de N
Beste Jeanette, Het is prima verlopen en de TomTom heeft ons op allerlei plaatsen gebracht die anders slechts met bezweet voorhoofd bereikbaar zouden zijn. Het heeft prima gefunctioneerd , waarvoor dank. “Een echte aanrader”
07/22/15

Ralf S
De garmin is prettig in gebruik en heeft ons overal gebracht.
07/20/15

Jan E
Geachte mevrouw Van Brug, We zijn vandaag teruggekomen uit Canada en hebben heel veel plezier gehad van de navigatie. Ik zal het zeker aanbevelen bij Tioga Tours uit St. jansklooster. We vonden het ,vooral voor de veiligheid, een must om deze aan boord te hebben, nooit zoeken naar een afslag,alles perfect weergegeven en in het vertrouwde Nederlands gesproken. Woensdag gaat de navigatie weer op de post naar Lisse, om weer iemand anders blij te maken. Nogmaals bedankt voor de correcte behandeling.
07/16/15

Stéphanie en Erik
Wat een goede service :-). Hartelijk dank en in de toekomst gaan we je (de navigatie) zeker weer huren.
07/9/15

Peter L
Beste Jeanette, Ik ben blij dat de Tom Tom is ontvangen door jullie. Op mijn echtgenote en dochters na, was het mijn beste vriend in USA. (Heeft mij probleemloos door Los Angeles en San Francisco gestuurd.) Daarbij de goede service van jullie is de conclusie dat ik volgende keer weer bij jullie huur en mijn omgeving vertel over jullie bestaan.
07/6/15

Ralf
Jeanette , bedankt nog voor de goede ( en snelle ) service en uiteraard een perfect werkend navigatiesysteem, met vriendelijke groet , Ralf
07/6/15

Martin en Claudia van de G
Beste Jeanette, Ik wil jullie heel erg bedanken, Wij hebben er zo veel plezier aan gehad. Zonder deze navigatie was onze vakantie in canada niet zo goed verlopen denk ik! Nogmaals onze dank!!
07/2/15

Elly W
Beste Jeanette, De Tomtom is prima bevallen in Canada. Een goed initiatief om navigatiesystemen te verhuren. Graag zien we de borg tegemoet.
07/2/15

Rob B
Geachte mevrouw van Brug, Hartelijk dank, voor de uitstekende service. We hebben veel plezier gehad van de Tom Tom in Canada. U heeft er een actieve goodwill ambassadeur bij.
06/25/15

Sandra
top!! wij hebben er enorm veel plezier aan gehad! wie weet tot de volgende huur!!
06/24/15

Pieter van
Beste Jeanette, Het navigatiesysteem heeft prima gefunctioneerd, we hebben er veel gemak aan gehad. Ook voor het zoeken naar logies en dergelijke is het makkelijk. Bij het rijden in bijvoorbeeld Washington is navigatie zeker nodig, anders kom je veel later op je bestemming. Een keer was de maximumsnelheid volgens de Tomtom 40 mph op een weg waar 55 gereden mocht worden, maar niets of niemand is foutloos..... Ik zal jullie , als het bij iemand ter sprake komt, zeker aanbevelen.
06/20/15

Jaap B
De TomTom was onontbeerlijk. We hebben er erg veel aan gehad. Get your Kicks on route 66
06/18/15

Eric T
De TomTom heeft perfect gewerkt en vormde een enorme tijdsbesparing bij het zoeken van onze bestemmingen. Daardoor hebben wij meer vakantie gehad. Daarnaast was dat ook een welkome besparing op de prijs van de huurauto.
06/17/15

Reinier H
‘TomTom’ heeft me gebracht waar ik naar toe wilde. Ben dan ook zeer tevreden over het navigatiesysteem.
06/12/15

Familie B
De navigatie en de verrekijker hebben prima gefunctioneerd. Alleen de beren hebben we er niet mee gezien…. Dat was jammer…
06/10/15

Toos M
Hallo Jeanette, Wij zijn super tevreden en heel goed geholpen met het navigatie systeem. Als we weer eens gaan, weten we waar we terecht kunnen! Hartelijk dank voor de correcte en prettige samenwerking.
06/3/15

Tim E
Beste Jeanette, vanmiddag heb ik het pakketje met het navigatiesysteem en toebehoren aangetekend retour gestuurd na onze vakantie in Costa Rica. We waren bijzonder te spreken over het systeem.
06/2/15

Nico
Hoi Jeanette, Bedankt voor je bericht, fijn om te weten dat het terugsturen ook goed is gegaan. We hebben er veel plezier van gehad. Israëlische plaatsnamen worden op allerlei manieren gespeld, maar daar was uit te komen.
05/30/15

Martin de R
Hallo Jeanette, Wij zijn zojuist zojuist teruggekeerd vanuit Australië. Zeer tevreden over de TomTom, heeft ons nooit in de steek gelaten; een prima apparaat! Ik stuur hem vandaag terug.
05/27/15

Michiel
Beste Jeanette, Gisteren heb ik het navigatiesysteem op de post gedaan. Het heeft goede diensten bewezen, al heeft het me ook wel een keer zweetdruppels opgeleverd toen een 'herbereken route' me in Jeruzalem in steeds smallere en steilere straatjes bracht. Namen en straten invoeren was inderdaad lastig. Debora street was Dvora street enzo. Ik zie de borg wel retour op mijn rekening.
05/27/15

Paul S
Goedemorgen Jeanette, Wij zijn zojuist teruggekomen van onze vakantie naar de USA. De navigatie van jullie was top, ik kan niet anders zeggen. Hij heeft er niet eens 1 keer naast gezeten!!! Bedankt hiervoor.
05/27/15

D.Z.
Dank voor uw mail,de tom tom heeft tot volle tevredenheid gewerkt. Zonder was het erg moeilijk geweest om de juiste, vooral binnenwegen te vinden.Ook binnen de steden is de tom tom onmisbaar.
05/25/15

Mark
Beste Jeannette, Dank voor het bericht en ik zie de borg tegemoet. De navigatie heeft naar volle tevredenheid gefunctioneerd, en heeft ons ook automatisch overal buiten de Palestijnse gebieden gehouden waar dat van toepassing was dus die zorg was onnodig. Dank voor de service!
05/21/15

Henk H
Beste Jeanette, Het navigatiesysteem heeft prima gewerkt up to date, supermarkten,restaurants als was te vinden. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
05/20/15

Dennis Q
Beste Jeanette, Wij hebben een fantastische vakantie gehad en veel kilometers afgelegd. De gehuurde tom tom deed het perfect. In veel gevallen waren zelfs de parkeer plaatsen weergegeven. Wat een relaxte manier van reizen door een onbekend gebied. Veel gemak voor een lage prijs.
05/20/15

Thea E
Hallo Jeanette, Gisteren is het navigatiesysteem aangetekend op de post gegaan! We hebben er 5000 km mee door de V.S. gereden en heeft ons perfect van A naar B gebracht. Super, we hadden deze niet willen missen, echt relaxed rijden. Een aanrader!
05/19/15

Fam. van der W.
Hallo Jeanette, Vanmiddag de TomTom weer op de post gedaan naar jullie. Voldeed meer dan goed, Kun je je tenminste concentreren op de weg en het verkeer. Bedankt voor de goede service.
05/19/15

Ine
Voor onze Zuid Afrika reis de navigatie via jullie gehuurd.. Super service, hebben er veel plezier van gehad op vakantie, teruggestuurd en alles super afgehandeld. Dank je wel voor jullie service
05/15/15

Hans
Beste Jeanette, Het heeft ons prima geholpen tijdens onze roadtrip en mochten we in de toekomst nog eens willen gaan, weten we jullie te vinden.
05/15/15

Gerrit de V
Beste Jeanette, Wij gebruiken jullie navigatiesysteem momenteel met heel veel plezier in Griekenland. Echt alles werkt en wij hebben al heel mooie tochten zonder snelweg kunnen maken.
05/15/15

Roland R
Hallo, Het navigatiesysteem was perfect en jullie service ook. Zal goede reclame voor jullie maken. Tot de volgende keer.
05/15/15

Jaap van der K
Dank Jeanette voor de prettige en correcte wijze van communiceren en zaken regelen met elkaar.
05/15/15

Frank P
Beste Jeanette, ik heb vandaag het pakje aangetekend retour gestuurd. Het zal morgen worden afgeleverd bij jullie. Tom Tom werkte uitstekend in Marokko, hartelijk dank voor jullie service!
05/15/15

Bas van der H
Beste Jeanette, We hebben heel veel plezier van het Garmin apparaat met de kaart van Jordanië gehad. En een uitstekende vakantie achter de rug. Meestal via de coördinaten bereikten we feilloos het gewenste adres. Een keer op vijf werden we via smalle binnenwegen naar de bestemming geleid in plaats van via de hoofdwegen, dat was soms verwarrend. Blijkbaar is de snelste tijd bepalend voor de route. Vandaag is het pakketje weer naar Lisse gestuurd. Beste Bas, Goed te horen dat het navigatiesysteem over het algemeen naar tevredenheid heeft gefunctioneerd. Wat die langere routes betreft; dat horen wij wel vaker, ook van andere merken navigatiesystemen. Het is dan ook altijd zaak een goede ‘papieren’ kaart in de buurt te hebben en zo de routes te vergelijken en dan de juiste te nemen. Vandaag hebben wij het systeem in goede orde ontvangen en zullen u de borg terugstorten. m.v.g. Jeanette van Brug navigatietehuur.nl
05/15/15

Marijke L
We hebben geweldig genoten van het feit dat we kriskras door ‘Western Cape’ zijn geleid door jullie uitstekende TomToms!
05/15/15

Kim en Roger
Hallo Jeanette, Het navigatiesysteem heeft prima gefunctioneerd, we waren erg blij dat we het toch gehuurd hebben want met alleen kaartlezen kom je nergens op Jamaica. Er staan nergens borden en je hebt meestal geen idee in welk dorpje je rijdt omdat dat dus niet aangegeven staat langs de weg. Met navigatie was het een stuk fijner rijden, het werkt het beste als je de bestemming gewoon op de kaart selecteert (zoals je al adviseerde), aangezien Garmin de meeste dorpjes en straatnamen niet kent en de coördinaten ook niet altijd te vinden zijn.
05/15/15

Diny V
Dag Jeanette, We waren blij met de navigatie en zijn er altijd wel uitgekomen. Soms op straat, coördinaten of op de kaart zelf zoeken. Dit laatste kostte het meeste tijd om in te stellen, maar was wel het meest nauwkeurig. De navigatie heeft zeker bijgedragen aan een fijne, avontuurlijke vakantie.
05/15/15

Reeuwert T
Dag Jeannet. Even een berichtje uit Israël. We zijn heel weg blij, dat we dat apparaat bij jullie hebben gehuurd. Het is erg praktisch, vooral rondom Tel Aviv is het heel erg druk. Na 5 mei kom ik het terugbrengen en vertel ik de rest, Maar bedankt voor je adviezen.
05/15/15

Ilse
Hallo Jeanette, De tomtom werkte prima! Behalve dat ik er pas laat achter kwam dat subtowns ook als plaats werden gezien, daardoor kon ik sommige straten niet vinden. Maar verder geen problemen! Nog ontzettend bedankt voor de snelle service.
05/15/15

Angret W
Hallo Jeanette, Het was top! We hadden een kaart mee en een keurige routebeschrijving, en het navigatiesysteem was een lekkere back up die prima heeft gewerkt! Voor nu een nog eens!
05/15/15

Hans E
Hallo Jeanette, Zoals gepland zijn we donderdagnacht weer thuis gekomen van onze reis door Marokko. En dankzij jullie TomTom hebben we de weg goed kunnen vinden, super. We zijn dus heel tevreden klanten en zojuist heb ik het pakketje weer aangetekend naar jullie teruggestuurd. Hartelijk bedankt voor de geweldige service.
05/15/15

Daan
Beste Jeanette, Het heeft uitstekend gewerkt. Veel aan gehad.
05/15/15

Douwe & Lieke
Beste Jeanette, We zijn vandaag weer aangekomen in Nederland na de prachtige rondrit door Costa Rica. Op een paar navigatieprobleempjes na van wat eenrichtingswegen werkte de navigatie prima en heeft ons vlot van plek naar plek genavigeerd. Mochten we voor een toekomstige reis dus weer een navigatiesysteem nodig hebben, zullen we jullie zeker weer opzoeken.
05/15/15

Ton van de G
Beste Jeanette, Het navigatie systeem was werkelijk fantastisch. Wij hebben er een mooie vakantie mee gehad. Hopelijk hebben jullie ook genoten in Afrika. Bij de volgende vakantie weten we jullie zeker weer te vinden.
05/15/15

Stefan
Ja hoor prima service bij jullie! Paar kleine foutjes in de kaarten maar dat is niet gek met al die gravelwegen. Supervakantie gehad :)
05/15/15

Marjan E
Hallo Jeannette, Wij hebben ons met de Garmin goed kunnen redden in Jamaica. Niet alle plaatsen en wegen worden herkend, maar via het werken met de kaart zijn wij toch altijd op de goede bestemming uitgekomen. Zonder de navigatie was dit waarschijnlijk niet gelukt!
05/15/15

Laura V
Beste Jeannette, Wij waren heel blij met de navigatie en hij heeft het prima gedaan! Hartelijk dank!
05/15/15

Petra H
Hallo Jeanette, Sorry voor de late reactie. Maar we waren heel tevreden over het navigatiesysteem ! Dank je wel voor de snelle en correcte afhandeling van alles en de borg hebben we inmiddels ook al weer ontvangen. Dank je wel voor alles, mochten we ooit nog eens een navigatiesysteem nodig hebben ( of vrienden/familie ) dan zullen we zeker weer contact opnemen.
05/15/15

Iris K
Beste Jeanette, De navigatie heeft het meer dan goed gedaan; het herkende elk klein zandweggetje in Mozambique!
05/15/15

Tom
Beste, Het navigatiesysteem heeft perfect gewerkt. Het was aangenaam om een up to date, goed functionerend toestel mee op reis te hebben.
05/15/15

René B
Beste Jeanette, Het systeem en de service zijn beide prima bevallen. We komen zeker bij jullie terug bij een volgende gelegenheid.
05/15/15

Marian k
Beste Jeanette, Ja hoor het is allemaal vlekkeloos verlopen. Het was echt fijn om die navigatie te hebben. De volgende keer als we weer gaan neem ik zeker contact op. Het was een prettige samenwerking.
05/15/15

Maaike van D
Dank je Jeanette! Het werkte super, zo'n nl sprekende navigatie! Volgende keer beslist weer!
05/15/15

Henk
Goedemiddag Jeanette, Wij zijn zeer tevreden over het gebruik. Het heeft ons naar alle gewenste adressen gebracht.
05/15/15

Klaar B
Hallo, We vonden het fijn om gebruik te kunnen maken van de Tom Tom. We stelden vast dat er 1 foutje in het systeem zat. De luchthaven van Durban is volledig nieuw en verplaatst naar de noordkant van de stad. Er is echter een perfecte bewegwijzering. De Tom Tom wou ons nog naar de oude vlieghaven sturen. Maar voor de rest werkte hij prima. De zuignap heeft bij ons nooit gewerkt. We hebben het toestelletje altijd in een bakje in het midden van de auto gelegd. In elk geval bedankt voor de perfecte service.
05/15/15

Monique S
Hallo Jeanette, Ja, het is zeker goed bevallen. Vrijwel alle adressen konden we vinden (behalve tent in de woestijn maar dat wisten we van te voren dat er geen GPS signaal was). Ook je communicatie vond ik erg prettig. Keurig netjes werd ik op de hoogte gehouden. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen (had de buurvrouw al getipt in september). Tot de volgende keer.
05/15/15

Bert Z
Borg is binnen. Prima zaken gedaan zo. Zo hoort het ook te gaan, ik zal jullie aanbevelen als vrienden of kennissen ook een navigatiemiddel nodig hebben.
05/15/15

Janneke D
Dag Jeanette, We hebben heel veel plezier gehad van het navigatiesysteem. Het heeft ons (bijna) foutloos naar onze bestemmingen en bezienswaardigheden gebracht. Een aanrader! Zal de mogelijkheden van jullie bedrijf zeker onder de aandacht brengen van vrienden en bekenden. Hebben jullie ook genoten in Dubai? Lekker uitgerust? Tot (mogelijk) een volgend keer,
05/15/15

Stef & Florence
Beste Jeanette, Ik zag dat de borg alweer op mijn rekening teruggestort was. Wanneer we over een paar jaar weer naar de USA gaan, zullen we jullie weer benaderen. Bedankt!
05/15/15

Marja U
Hallo, Bedankt voor reactie en goede afhandeling. Wij hebben uw website doorgegeven aan ons reisbureau, waren ze blij mee.
05/15/15

Ron K
Dag Janet, Ons project is meer dan geslaagd. En de Tom Tom heeft zijn diensten bewezen. Bedankt.
05/15/15

Jan van H
Dag Jeanette, Alles heeft weer prima gefunctioneerd. We zijn door 7 staten gereisd in de VS, zo’n 5000 km gereden met de camper , weer thuis zonder bagage in eerste instantie maar die werd een dag later thuisgebracht. We bedachten onderweg nog wel eens; hoe deden we dat zo’n 10 ..of langer …. jaar geleden (?) zonder GPS maar met gewone kaarten ook al weer. Met GPS is het wel zo gemakkelijk, Wellicht tot een volgend keer, bedankt
05/15/15

Coen S
Hij was fantastisch voor ons! Super bedankt voor de snelle service,
05/15/15

Yvonne
Hallo Jeanette, Als je de coördinaten weet wel. Maar als je een hotel boekt via internet staan er geen coördinaten bij. In de boeken worden plaatsen ook niet vermeld met coördinaten. Onze volgende reis wordt waarschijnlijk Borneo. Als het kan willen we graag reizen met een auto, een stuk minder vermoeid. We hebben een paar keer een auto gehuurd en Patagonie “gedaan” met een camperbusje. http://wickedsouthamerica.com/v3/ In het verslag wat ik geschreven heb, heb ik jullie ook vermeld. Nog even kritisch door lezen en daarna plaats ik hem op reisweb.nl Wie weet tot een volgend keer. Groeten uit Ooltgensplaat.
05/15/15

Janny P
Goedemiddag Jeanette, We waren heel blij met het systeem, onderweg. Het heeft prima voldaan. Ik zag dat de borgsom geretourneerd is op onze rekening. Hartelijk dank voor de fijne service en de snelle afhandeling.
05/15/15

Jan de R
Hallo, Gisteren thuisgekomen uit Amerika, vandaag navigatiesysteem teruggestuurd. We hebben ruim 4000 km gereden in Amerika en Canada en ontzettend veel plezier en gemak gehad van de TomTom en mede daardoor een prima vakantie. Nogmaals hartelijke dank voor de prima en snelle service.
05/15/15

Raats R
Hallo, Met deze wil ik je laten weten dat ik het navigatiesysteem vandaag per aangetekende zending heb teruggestuurd. Ik wil jullie ook feliciteren en bedanken voor de perfecte werking van het toestel .Het heeft gedurende onze hele reis mijn beste vriend en reisleider geweest ! Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker opnieuw van jullie diensten gebruik maken.
05/15/15

Adri van K
Hallo Jeanette, We hebben heel erg veel aan het navigatiesysteem gehad. Het heeft prima gefunctioneerd en ons op elke locatie en adres gebracht die we ingegeven hadden. We hadden dan ook geen betere keus kunnen maken.
05/15/15

Gijs W
Hey Jeanette, Het navigatiesysteem heeft voortreffelijk gewerkt en mijn relatie gered.
05/15/15

Willem V
Beste Jeanette, Ik heb veel plezier gehad van je navigatie, zeker op de terugweg naar New York, waar het een knooppunt van wegen is. Graag tot een volgende keer.
05/15/15

Bart
Hallo Jeanette, Het heeft inderdaad weer feilloos gefunctioneerd! Bedankt en fijn weekend.
05/15/15

Hannie
Hallo Jeannette Het ging helemaal goed , zullen het zeker weer doen als het nodig is. Fantastische oplossing zo. Dank je wel.
05/15/15

Jan Willem S
Dag Jeanette, Garmin was voor ons een prima hulp! Bedankt voor de correcte service en afhandeling!
05/15/15

Jos K
Dag Jeanette, We zijn weer terug. Bijzonder veel plezier gehad van de navigatiesystemen. Ze werkten uitstekend en hebben ons op de goede bestemmingen gebracht. Kortom een aanrader om dit bij jullie bedrijf te huren. Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.
05/15/15

Marijn
Ha Jeanette, We konden niet zonder en hij heeft het prima gedaan. Bedankt voor de excellente service!
05/15/15

Arie V
Beste Jeanette, Het navigatiesysteem werkte perfect. Alle gegevens waren update; ook recente aanpassingen van wegen. Heel makkelijk om zo alle hotels te kunnen vinden, waar wij gedurende onze rondreis overnachten.
05/15/15

Hanneke
Ik vind navigatietehuur.nl een geweldig initiatief! Dank voor het huren van de Tom Tom, ik spreid het overal rond hier in Zeist dat jullie bestaan!
05/15/15

Karina
Beste Jeanette, Het heeft prima gefunctioneerd, vanuit de reisorganisatie zei men het is in Amerika zo makkelijk die heb je niet nodig, nu dat was onjuist we hebben er vrijwel dagelijks veel aangehad. hartelijk dank voor de prettige samenwerking
05/15/15

Ivo B
Beste Jeanette, Ja was top, heeft ons op gps coördinaten naar de meest afgelegen plaatsen geloosd, een onmisbare hulp!
05/15/15

Marja P
Goedemiddag, vanmiddag is de navigatie retour gezonden. We zijn er heel erg mee geholpen en we hebben het een super ervaring gevonden, bedankt!
05/15/15

Henry Z
Beste Jeanet, Wij hebben een prima vakantie gehad in de VS en waren erg blij dat wij in Nederland al een navigatiesysteem hebben gehuurd. Deze heeft prima gefunctioneerd en was erg gebruiksvriendelijk. Een volgende keer zullen wij zeker weer een navigatie bij jullie huren.
05/15/15

Theo
Hallo Jeanette, Navigatie was ideaal. Erg blij dat ik het gehuurd heb en dat voor zo'n hele scherpe prijs en met perfecte service. Top!!
05/15/15

Eric
Beste Jeanette, Wij hebben er veel plezier van gehad. Alles werkte prima en sommige functies waren handiger dan onze eigen vertrouwde Tom-Tom. Hartelijk dank voor het prettig contact en afhandeling.
05/15/15

Adri H
Beste Jeanette, Bedankt voor jullie service en het was een grote hulp tijdens onze trip door zuidelijk Afrika. ( met name alle onverharde wegen die er op staan )
05/15/15

Leontine
Goedemiddag Jeanette, Bedankt voor je bericht. Het navigatiesysteem heeft perfect gefunctioneerd. In de auto bleek ook een navigatie te zitten, maar die hebben we niet gebruikt. We hebben zelf in Nederland Tom Tom maar zitten te denken aan Garmin, die is veel fijner, Bedankt voor de goede service, we zullen zeker dit delen met mensen die ook op zoek zijn naar een huur Garmin!
05/15/15

Jeremy
Hallo Jeanette, Het was fijn om navigatie bij ons te hebben en via jullie perfect geregeld :-) Dankjewel!
05/15/15

Jacqueline de J
Beste Jeanette, De navigatie werkte perfect. Het heeft ons geregeld op het goede spoor gezet als we dreigden te verdwalen. Ik zal er dus zeker weer 1 bij jullie huren als we weer een verre reis gaan maken.
05/15/15

Bas B
Beste Jeanette, Ja het navigatiesysteem was echt super! Het heeft naar alle tevredenheid gefunctioneerd. Heb jullie site ook aanbevolen bij onze reisorganisator.
05/15/15

Angelique K
Goedemorgen, Wij hebben een fantastische tijd gehad in de USA mede dankzij de prima werking van het navigatiesysteem. Ik werk als zakenreis adviseuse en boek heel veel huurauto's wereldwijd. Wanneer mijn klanten op zoek zijn een een goede GPS dan zal ik jullie zeker aanbevelen.
05/15/15

Pim van R
Hallo Jeannette, Wij zijn zeer tevreden over het navigatie systeem. Ook de werkwijze van jou/ jullie is ons erg goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.
05/15/15

George en Yke H
Beste Jeanette, Accuraat van je om zo snel onze borg te retourneren. Jullie "bedrijf " wensen we een goede toekomst. Wij zullen jullie mogelijkheden zeker op verjaardags partijen e.d. benoemen.
05/15/15

Sylvia J
Beste Jeanette , Wij hebben vandaag het navigatiesysteem op de post gedaan. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je goede service en je fijne navigatie ! Het heeft ons de mooie plekjes in Amerika laten zien! Mochten we zon dergelijk systeem weer nodig hebben, dan nemen we zeker contact op! Ik zie de borg wel tegemoet . Nogmaals dank!
05/15/15

Marco
Beste Jeanette, We zijn in drie weken van Johannesburg naar Kaapstad gereisd. Dagelijks hebben we met veel genoegen gebruik gemaakt van het navigatiesysteem. Dit is voor herhaling vatbaar.
05/15/15

Gerald den B
Beste Jeanette, Ik ben (tot mijn spijt)terug van Canada en na een maand de Garmin te hebben gebruikt,kan ik alleen maar vol lof zijn over deze Garmin. Hij heeft mij nooit in de steek gelaten en mij overal gebracht waar ik moest zijn. Nogmaals mijn dank.
05/15/15

Bert S
Hallo Jeanette, Hartelijk dank voor de goede service: Truus kwam uitstekend van pas in de USA en heeft het bijzonder goed gedaan (mooi systeem trouwens, m.i beter en duidelijker da TOMTOM; vooral de borden met plaatsnamen die in beeld komen bij afritten en moeilijke punten is enorm helder). Wellicht tot een volgende keer.
05/15/15

Simon B
Beste Jeanette, Keurig afgehandeld, succes met je onderneming en wellicht tot een volgende keer.
05/15/15

Martien V
Beste Jeanette, De apparatuur heeft perfect gewerkt en is heel handig gebleken. Daar waar het niet werkte, werd er aan de weg gewerkt. Dus dat stond niet geprogrammeerd. Bedankt voor het zorgen
05/15/15

Ingrid B
Beste Jeannette, We hebben een super vakantie gehad in Amerika! Het navigatiesysteem heeft daar zeker aan bijgedragen! Het heeft prima gewerkt. Mochten we in de toekomst nogmaals zo’n reis gaan maken dan maken we zeker weer gebruik van deze prima service!
05/15/15

Miranda
Hallo Jeannette, ik zag dat de borg al teruggestort was, hartstikke fijn! De Garmin heeft goed gefunctioneerd, hoewel ik de functionaliteit niet altijd even handig vond, maar da’s persoonlijk. Dank voor de snelle service!!
05/15/15

Ria O
Dag, We hebben vanmorgen de borg terug gekregen. We zijn zeer tevreden over de manier waarop jullie werken en zal het ook zeker bij andere mensen aan bevelen. Dank je wel voor de goede service.
05/15/15

Paul B
Hallo Jeanette, Het navigatiesysteem is gisteren weer aangetekend op de post gegaan richting jullie. Het heeft ons goed geholpen om elke dag weer op de goede plaats aan te komen. Bedankt voor de service en succes met jullie bedrijf.
05/15/15

Gerard R
Ha Jeanette Dat is laat want ik heb hem donderdag meteen verstuurd. Ja hij functioneerde prima zowel in Californië als in Oregon. Gekke adressen bleken er zelfs in te staan en te worden gevonden. Kronkelwegen in de bergen werden wel eens verwarrend behandeld maar qua positie liggen die zo dicht bij elkaar en met bomen over de weg is de precisie weg. Het was heerlijk om hem te hebben. Ook als je 's avonds een nuttige plaats als hotel of restaurant of benzinepomp moest hebben. Dank voor de service
05/15/15

Gerja van den A
Beste Jeanette, We hebben er heel veel gemak van gehad, ook van het instellen van de coördinaten, echt superhandig !
05/15/15

Paul S
Hallo Jeanette, Wij zijn zojuist teruggekomen van onze vakantie naar de USA. De navigatie van jullie was top, ik kan niet anders zeggen. Hij heeft er niet eens 1 keer naast gezeten!!! Bedankt hiervoor.
05/15/15

Gerda en Hans
Hoi Jeannette. Het navigatiesysteem heeft prima gewerkt. Zonder dat zouden we niet zijn gekomen waar we nu allemaal zijn geweest. 5200 mijl door Amerika gereden. Alleen stuurde het ons een keer naar een campground midden in de Bronx. Dat ging niet goed. Verder was het PRIMA. Bedankt.
05/15/15

Wytse B
Dag Jeanette, Ik had je nog willen mailen gisteren. Wij zijn erg tevreden over de Garmin. Heeft ons overal keurig naar toe geleid. We hebben weleens tegen elkaar gezegd 'Wat hadden wij zonder hem gemoeten?' Vrienden van ons gaan deze zomer naar de VS. Wij zullen jullie bij hen aanbevelen.
05/15/15

Lyan B
Beste Jeanette, Vandaag is de Garmin per aangetekende post verstuurd. Ontzettend bedankt voor de huur. We waren er ontzettend mee geholpen. Niet alle straatnamen staan er in (de kleine straatjes niet), maar we waren er echt heel erg blij mee!
05/15/15

Ray W
Beste Jeanette, Het systeem heeft perfect gewerkt. Wij hebben door 5 staten gereden zonder problemen. Het bracht ons exact waar we zijn moesten. Dank voor de goede service. Ik zal je zeker aanbevelen bij vrienden en relaties.
05/15/15

Jac H
Beste Jeanette, Het navigatiesysteem is vandaag aangetekend weer aan u retour gestuurd. We zijn zeer tevreden over het gebruik van de Tom Tom in Amerika, alleen uitgesproken de laatste dag in Los Angeles liet het systeem ons helaas een tijd in de steek. Na het verlaten van een ondergrondse parkeergarage kon de Tom Tom, eenmaal weer op de openbare weg, geen satellieten meer vinden. Gelukkig ben ik juist in LA bekend met de wegen en heeft dit verder geen problemen veroorzaakt.
05/15/15

Lyan B
Hoi Jeanette, Even een berichtje uit Jordanië om je te laten weten dat de navigatie super werkt hier. Echt een uitkomst!
05/15/15

Peter K
Beste Jeanette en Peter, Vanmorgen heb ik de Garmin naar jullie teruggestuurd over de post. Het apparaat heeft goed voldaan in Israël. Alleen in de buurt van Haifa kon de Garmin de weg moeilijk vinden. Er zijn daar veel nieuwe wegen, o.a. De route Haifa-Kyriat Ata dat we pas bereikten na een grote omweg. Een update lijkt dus nodig. Verder prima, tot de volgende keer,
05/15/15

Anique
Beste Jeanette, Wij waren uitermate tevreden over de navigatie, de service en over de informatie. We hebben het als plezierig ervaart om zaken met u te doen. We zullen u zeker aanbevelen in de toekomst aan andere.
05/15/15

Joris van H
Beste Jeanette, De navigatie heeft het super gedaan, was makkelijk rondreizen zo (de vakantie was ook super).
05/15/15

R. D
Er zijn een tweetal zaken waar je als gebruiker rekening moet houden: Hoe wordt een plaatsnaam geschreven, het wil nog wel eens zijn dat je de plaatsnaam op een verkeerde manier invoer. Het navigatiesysteem wil de route nog wel eens berekenen door Palestijns gebied wat betekend dat je geconfronteerd wordt met een grensovergang, dus tijdverlies en dat het voertuig dat gehuurd is niet verzekerd is. Verder werkte het prima. Zal het in de toekomst zeker weer op deze manier regelen. Bedankt voor de goede service.
05/15/15

Arienne
Hallo Jeanette, we waren zeker tevreden ! het werkte super goed en hij gaf alles heel nauwkeurig aan. we zullen het zeker voor een volgende reis weer bestellen en het andere mensen aan raden.
05/15/15

Diane van der L
Hallo, ik wilde nog even laten weten dat het navigatiesysteem goed bevallen is, hey heeft ons een paar keer echt uit de problemen geholpen.
05/15/15

John B
Alles netjes afgehandeld ,bedankt daarvoor zal zeker aan jullie denken een volgende keer.
05/15/15

Anke & Jack W
Geachte mevr. v. Brug. Hartelijk dank voor de prettige gang van zaken en prompte levering. Als er aanleiding toe is, zouden wij graag in de toekomst weer gebruik willen maken van uw diensten. Met het voorbereiden van een volgende Thailand reis, heb ik nu al heel veel plezier gehad van de Tomtom kaarten. Voorbeeld: als je zelfs maar, ongeacht waar op de t.t. kaart een willekeurig punt aantikt; zelfs zonder gps locatie, verschijnen er de coördinaten; die je vervolgens kunt opslaan.
05/15/15

Wilfried
Beste Jeanette, Fijn dat het navigatiesysteem goed is aangekomen. We hebben ontzettend veel plezier van de TomTom gehad en ik zal uw bedrijf zeker binnen mijn vrienden- en kennissenkring aanbevelen. De service die u biedt is fantastisch, ik maak hiervan in de toekomst zeker graag nog eens gebruik.
05/15/15

Alexander M
Hallo Jeanette, De navigatie heeft prima gefunctioneerd! Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de uitstekende service.
05/15/15

Janneke R
Beste Jeanette, Het was heerlijk om deze tomtom tot mijn beschikking te hebben gedurende mijn verblijf in Amerika. Fijn dat jullie bedrijf bestaat.
05/15/15

Jaap van den B
Beste Jeanette, De Tomtom heeft op een keer na perfect gewerkt, wij hebben meer dan 5.000 km afgelegd zonder enig probleem. Veel dank voor de mogelijkheid tot huur ervan.
05/15/15

Jos van den N
Hoi Jeanette, Zojuist heb ik de bij jullie gehuurde TomTom als aangetekend pakketje naar jullie teruggestuurd. We hebben er veel plezier van gehad in Australië. Vooral als we naar een adres moesten in grote steden zoals Brisbane en Sydney. Ook het zoeken van een camping waar we met ons campertje wilden staan, ging vlot dankzij jullie TomTom. Al met al: navigatieapparatuur bij jullie huren is een aanrader voor wie ver weg op vakantie gaat. We zullen het doorvertellen aan onze (reis)vrienden en bekenden. Ik ga ervan uit dat jij de borgsom spoedig zult terugstorten.
05/15/15

Arno van H
Beste Jeanette, het navigatie systeem heeft zeer zeker naar tevredenheid gefunctioneerd. Ik zal jullie zeker aanraden bij mijn kennissenkring. Bedankt voor de nette levering en de gemakkelijke en zeer duidelijke handelswijze vanuit jullie kant. Het bijgeleverde retourpakje maakt het vele malen makkelijker. In de toekomst zal ik jullie zeker nog een keer benaderen.
05/15/15

Brigit S
Beste Jeanette, Wij zijn weer terug van een mooie rondreis door Zuid Afrika. Het navigatiesysteem heeft ons overal gebracht waar wij naar toe wilde. Zonder het systeem hadden wij absoluut niet zo’n relaxte reis gehad. Helaas zit het er weer op en ik wil het navigatiesysteem bij u terug komen brengen. Kunt u aangeven wat er bij u het beste uitkomt? Dank u wel.
05/15/15

Willem O
Beste Jeanette, Zojuist navigatie systeem -USA 182- in goede orde en werkend aan u teruggezonden als aangetekend pakket Ik heb met genoegen en zonder problemen gebruik gemaakt van uw apparatuur. De kaarten waren prima en duidelijk. Enige minpunt was de Nederlandse vertaling. Deze is gebaseerd op machine vertaling waardoor de volgende, nogal vreemde en afleidende vertaling is ontstaan. Hierbij enkele voorbeelden: St. (Street) uitgesproken als "Sint" Boulevard uitgesproken als "bee el vee dee" South. uitgesproken als "soet" Highwy. uitgesproken als "haa gee wee ei. En ga zo maar door. East. uitgesproken als "ee ast" Ook de straatnamen zelf worden verhaspeld en zijn soms nauwelijks te volgen. Het is vooral onhandig omdat er natuurlijk eerst de straatnaam word genoemd. Ik snap dat u hier niets aan kan doen maar misschien kunt u Garmin toch eens laten weten dat dit geen pluspunt is. De zending bestaat uit: tasje met de volgende toebehoren, 1. Garmin navigatie systeem (m/n : nuvi 40. 2HS 794028) in schaal tasje. 2. Toebehoren - (raambevestiging, USB kabel, laadkabel). Graag hoor ik even een bevestiging over aankomst en wanneer u de borgsom hebt verzonden. Indien nodig, zal ik graag weer gebruik maken van uw diensten omdat ik er zeer tevreden over ben.
05/15/15

Tanja R
Hai Jeanette, Wij zijn weer terug. Wij hebben een mooie reis gemaakt door Kenia en Tanzania en veel plezier gehad aan de tom tom. Wij waren er blij mee. Hij heeft ons van Mombasa naar het noorden, richting Nairobi gebracht. Via de Masai Mara naar Lake Victoria, en de Serengeti en Ngorongoro. (Tanzania) De Kilimanjaro, Arusha en Dar es Salaam, (Zanzibar met de boot) weer terug naar Mombasa. Ik zal de tomtom morgen, maandag, met aangetekende post terugsturen.
05/15/15

Bert van der V
Beste Jeanette van de Brug, Teruggekeerd gisteren van een heerlijke rondreis door Canada, heb ik vanmorgen het navigatiesysteem bij Post NL aangeboden. Het huren van een navigatiesysteem is een ware uitkomst voor mensen zoals wij. Het vinden van je eindbestemming in Vancouver of daarbuiten wordt wel erg gemakkelijk en de daarbij begeleidende stem klinkt wel erg vertrouwd. Dus nogmaals hartelijk bedankt voor de wijze waarop en graag tot een volgende keer!
05/15/15

W.G. F
Beste mevrouw Van Brug, Van het navigatie systeem hebben we goed gebruik kunnen maken. Het heeft perfect gefunctioneerd en opvallend was dat zelfs ver afgelegen laantjes en weggetjes in bossen van natuurparken zeer nauwkeurig aanwijsbaar en aanrijdbaar waren. Zelf gebruik ik al jaren het systeem van Tom Tom. De software, de lay-out en de gegeven informatie van Tom Tom vind ik echter wel plezieriger en iets uitvoeriger. Werkt u helemaal niet met Tom Tom apparatuur? Overigens alle lof over uw attente service. Hartelijk dank.
05/15/15

de K
Beste Jeanette De vakantie is prima verlopen en de navigatie heeft prima zijn werk gedaan. De reisorganisatie had gezegd dat we voldoende zouden hebben aan de landkaarten maar was het wel erg ontspannen rijden met de navigatie. Bedankt voor de service en we gaan jullie zeker adviseren bij anderen en bij een volgende keer weten we jullie zeker te vinden.
05/15/15

Michael
Hallo, We hebben de borg ontvangen. Bedankt en we hebben super veel gehad aan de navigatie. Was echt top en hebben er geen problemen mee gehad.
05/15/15

Ellen G
Hallo, De navigatie heeft perfect gewerkt, echt een aanrader voor andere reizigers! Bedankt voor de goede service.
05/15/15

Andrea
Hallo Jeanette, Vanochtend zijn we weer geland en zojuist heb ik de TomTom verstuurd. Ik vertrouw erop dat je hem begin volgende week weer in huis hebt. Alles werkte prima en we waren erg blij dat we een TomTom bij ons hadden. Mooi initiatief om dit op deze manier te doen. Nogmaals bedankt!
05/15/15

Remco van den H
Geachte Jeanette van Brug, Bedankt voor het verhuren van de navigatie, zonder navigatie is het een crime om door de VS te reizen, met name de grote steden. Mochten wij in de toekomst vernemen van mensen die ook naar de VS gaan dan zal ik ze zeker attenderen dat ze bij jullie een navigatiesysteem moeten huren.
05/15/15

Leon
Beste Jeanette, Fijn. Ik ben er zeer tevreden over geweest en het heeft ons zeker uit de brand geholpen. Ik zal jullie aanbevelen en zal zeker een beroep doen mocht ik weer naar de US gaan.
05/15/15

Thomas D
hallo Jeanette, We zijn weer terug van vakantie. Door vertraging op de terugreis zijn we helaas wat later aangekomen dan gepland. Ik heb het navigatiesysteem dat we tijdens de vakantie maar Gerda hebben gedoopt, vandaag aangetekend teruggestuurd. ik hoop dat dat oké is. We hebben Gerda tijdens de reis regelmatig vervloekt, maar ze heeft ons ook ontzettend goed geholpen. dat we haar vervloekten had vooral met onze hak op de tak koers te maken, en onze neiging het regelmatig beter denken te weten dan Gerda. ;) Al met al waren tevreden met Gerda. de volgende keer mag ze weer mee, als ze belooft niet zo vaak over het maken van u bochten te beginnen. :)
05/15/15

Bart
Hallo Jeanette, Uitstekend! Fijn dat jullie navigatie systemen met alle kaarten van de USA aanbieden, het heeft ons veel geholpen met de ritten. Als ik iemand weet die ook naar de VS afreist en daar een auto huurt, zal ik ze zeker naar jullie doorverwijzen.
05/15/15

Jos S
Beste Jeanette Vandaag hebben wij het navigatiesysteem aangetekend terug gestuurd. Wij hebben er echt heel veel plezier van gehad, we hebben regelmatig tegen elkaar gezegd waar zouden we toch zijn zonder tom tom. Bedankt!
05/15/15

Barbara M
Beste Jeanette, Mijn excuses voor de late reactie. Volgens mij is het nu goed gegaan, ik dubbelcheck het straks nog even! En heel erg bedankt voor de goede en snelle service! Wij hebben zoveel aan de Tom Tom gehad, ik ga jullie voortaan bij iedereen aanraden (die naar Amerika gaat, auto wil huren en wat geld wil besparen op de GPS!). Echt super, dank u wel!
05/15/15

Erwin
Dank je wel. Ben zeer tevreden over de manier waarop jullie werken!
05/15/15

Mariët
Hallo Jeanette. Fijn. we hebben er veel plezier aan beleefd. Waren anders op sommige plaatsen echt niet bij onze slaapplek gekomen zo snel. Al meerdere mensen van jullie service verteld en zelf doen we het graag nog eens op deze manier.
05/15/15

André en Janny F
Nou Jeanette, Als we het weer nodig hebben, zullen we zeker weer bij jou aankloppen. Het apparaat heeft prima gewerkt, zonder dit hadden we veel moeten zoeken. Ook de afhandeling is correct verlopen. (het bedrag is ontvangen) We zullen reclame maken!! Zeer bedankt.
05/15/15

Frits B
Beste Jeannette Het was de beste keus die we hebben gemaakt. Ik hoop dat jullie veel succes hebben met jullie bedrijf. Ps. Een tientje per week voor zo'n service is geen geld!
05/15/15