Navigatie Auto

De oplossing voor als u in de VS, Canada, Australië, Thailand, Afrika of Europa et cetera een auto gaat huren. Deze navigatiesystemen zijn nog groter met het XXL  5 inch beeldscherm voor een grote auto en vooral voor een grote camper. uiteraard zijn de navigatiesystemen kant en klaar met de meest recente 2015 kaarten. Zie voor ons aanbod de volgende pagina: Actueel aanbod kaarten! Het XXL navigatiesysteem is compleet met raambevestiging, auto/ pc lader.

Het XXL navigatiesysteem is in meerdere talen in te stellen o.a. Nederlands en is eventueel spraakgestuurd.

Behalve alle routes kunt u ook zoeken op nuttige plaatsen zoals: hotels, autoverhuur, benzinepompen, toeristische attracties, winkelcentra etc.

U betaald uitsluitend huur over de periode dat u weg bent, dus vanaf datum vertrek t/m datum terugkomst. U betaalt dus geen huur over de periode van ophalen / opsturen tot uw vertrek. Dit geldt ook na afloop van de huurperiode: ook dan betaalt u  geen huur over de dagen na terugkomst tot terugbrengen / terugsturen. Dit dient wel binnen 2 werkdagen te gebeuren.

De huurprijs voor een navigatie systeem met XXL 5 inch beeldscherm is:

 • Huurprijs 1 week  (1 t/m 9 dagen)             € 20,–
 • Huurprijs 1,5 week  (10 t/m 11 dagen)      € 25,–
 • Huurprijs 2 weken  (12 t/m 16 dagen)       € 30,–
 • Huurprijs 2,5 week  (17 t/m 18 dagen)      € 32,50
 • Huurprijs 3 weken  (19 t/m 23 dagen)       € 35,–
 • Huurprijs 3,5 week  (24 t/m 25 dagen)      € 40,–
 • Huurprijs 4 weken  (26 t/m 30 dagen)       € 45,–
 • Huurprijs 4,5 week  (31 t/m 32 dagen)      € 47,50
 • Huurprijs 5 weken  (33 t/m 37 dagen)       € 50,–
 • Huurprijs 5,5 week  (38 t/m 39 dagen)      € 52,50
 • Huurprijs 6 weken  (40 t/m 44 dagen)       € 55,–

De borg is € 100,– maar dit krijgt u uiteraard terug zodra het navigatiesysteem weer in goede staat bij ons terug is.

Het navigatiesysteem kan afgehaald worden in Lisse (20 km vanaf Schiphol) maar kan ook verzonden worden. De extra verzend/ handelingskosten hiervan zijn € 9,00 (aangetekend) (Naar België € 15,00)

Beschikbaarheid op aanvraag, Prijzen zijn inclusief BTW.

Geïnstalleerde kaarten kunt u hier vinden: Klik hier!

Ga direct naar het reserveringsformulier: Klik hier!

Kofferiem met TSA slot
Nieuw in ons verhuurprogramma Kofferriem met TSA slot! Wilt u met een veilig gevoel op vakantie, of wilt u zorgeloos al uw apparaten meenemen naar de USA? Speciaal voor reizen naar de USA en Groot-Brittannië. In deze landen wil de douane zonder vooraankondiging in de koffers kunnen kijken. Met dit slot kan alleen de douane uw koffer met een speciale sleutel openen zonder schade aan te richten aan het slot of de koffer en heeft u toch een goed afgesloten koffer. TSA staat voor Transportation Security Administration. Dit is een instituut dat zorg draagt voor de veiligheid van passagiers en vracht in de USA. Het is een Samsonite kofferriem met zeer stevig cijferslot waarvan u zelf de drie cijferige code kunt instellen. Het slot is geschikt om vrijwel alle koffers goed af te sluiten. Kijkt u dan naar het volgende overzicht van producten die wij vanaf nu verhuren:

Tevens verhuren wij dakkoffers om uw vakantie compleet te maken.

“Nieuw in ons verhuurprogramma” Verrekijkers huren!